alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Cykeljacka och cykelväst

 
[21]

Stäng ute regnet och håll dig varm på cykelturen med adidas cykeljacka och cykelväst

En regnig sommardag betyder inte att du måste hålla dig inomhus. Däremot vill du ha de rätta kläderna som är bekväma och håller dig torr. En cykeljacka och eller en cykelväst är du alltid glad att du har hemma. adidas cykelplagg är bekväma, vattentåliga och håller milt regn borta, men även om det skulle ösa ner så är du fortfarande bekvämare med din cykeljacka och cykelväst än om du kommer på dig själv utan mitt under din cykeltur. Skydda dina värdesaker och känn dig mysig i regnet med en ståkrage som dessutom ger extra värme. Du tar dig lätt fram på din cykel samtidigt som du håller kroppsvärmen. De flesta cykeljackorna är dessutom lätta att rulla ihop och ha i ryggsäcken eller till och med i fickan! Det ska inte kännas tungt att cykla - förutom kanske i benmusklerna. 

Det är något speciellt med att cykla i regnet och med rätt cykeljacka kommer du långt 

Om du gillar att vara aktiv vill du knappast sitta hemma även när det är regnigt ute. Särskilt på sommaren! För att få det mesta utav din regniga cykeltur behöver du en cykeljacka eller en cykelväst som håller dig varm och är ventilerande så du inte känner dig obekväm. Detta kan ju lätt förstöra hela äventyret. Under vintern är en cykeljacka och cykelväst perfekt och ger dig extra värme. Håll dig torr och fokusera på det som är viktigt - oavsett om det är att få upp pulsen och få din träning eller cykla ut i naturen för en känsla av frihet och avkoppling. Det är något speciellt med att cykla i regnet och som känns levande. Har du någonsin tänkt på att cykla är bra för sinnet och regn är bra för själen? Alla behöver en paus ibland och njuta av vad naturen har gett oss. Så packa ner din cykeljacka, släng på dig cykelvästen och full fart framåt ut i friheten. Med rätt kläder kan du ta dig an alla väder och få träning på köpet!