alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

cykel shorts dam

 
[9]

Shorts för damer för cykel

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits för damer får du utsökt stil utan att offra dynamiken. När du tränar cykling krävs styrka för att nå mållinjen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan fokusera på att prestera. adidas shorts är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Alla shorts för damer för cykel från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – shorts för damer för cykel från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge allt du har när du tränar cykling och vill förbättra ditt personbästa: shorts från adidas.

Vi har shorts som har tillverkats med nylon.

Med våra märken står du i centrum

Med shortskollektioner som TERREX ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Funktionell design och funktion som du kan lita på vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Du hittar shorts i kollektionen TERRE Speed. Våra shorts är tillgängliga i grått och svart.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Vare sig det gäller minimalistisk atletstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra exakt det. Framtiden börjar nu. Skaffa våra shorts för damer för cykel från adidas – nu är stunden inne.