alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Damcykling

 
[50]
Hos adidas hittar du allt du kan tänkas behöva för att göra cyklingen till en ren glädje. Botanisera bland skor, kläder och annan utrustning och sätt ihop det perfekta kittet för dina cykelbehov!
Cykel Svart The Cycling CapCykel Svart The Cycling Cap

The Cycling Cap

Cykel

Dam Cykel Svart THE IN BIBDam Cykel Svart THE IN BIB

THE IN BIB

Dam Cykel

1 / 2
Sida:av 2

Förenkla din cykling med vår damcykelutrustning

Cykling är en aktivitet som blir allt populärare. Fler och fler upptäcker charmen med denna fartfyllda och härliga sportaktivitet. För att du skall få ut det mesta möjliga krävs det dock att den utrustning man har är anpassad för ändamålet. Alla kläder inom kategorin cykel för dam håller högsta kvalitet och är tillverkade av bra material i som blandningar av polyester, bomull och elastan. I vissa plagg används material som är tillverkade av plastavfall som samlats in från världens hav och sjöar. Tack vare detta kan man med gott samvete bära sina fantastiska cykelkläder från adidas.

Färg, form och funktion för damcyklister

adidas cykelprodukter för dam är framtagna för att underlätta din träning. Plaggen har en kroppsnära passform och är designade för att inte fånga onödig vind eller motstånd när du trampar framåt. Kläderna är funktionella då de sitter väl på plats och inte stör dina kroppsrörelser. Utöver detta är de även väldigt snygga, då de designers som står bakom produkterna har både utseende och funktion i åtanke när de tas fram. adidas cykelkläder och utrustning för damcykling kan med fördel bäras även vid andra tillfällen än vid cykling.

Ta hand om din utrustning

För att din damcykelutrustning skall kunna användas så länge som möjligt och behålla sin funktion gäller det att ta hand om den på rätt sätt. Naturligtvis bör man alltid följa de medföljande tvätt- och skötselråden. Se även till att skor och andra plagg får torka ordentligt efter användning. Det är även en god idé att avlägsna smuts och damm direkt och innan produkterna ställs i förvaring. Med lite kärlek och omvårdnad kan du njuta av dina härliga cykelprodukter från adidas under lång tid framöver.