alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Cykelkläder för damer

 
[123]
1 / 3
Sida:av 3

Håll farten med stil och komfort med cykelkläder för damer

adidas har designat sina produkter specifikt för att passa olika sporter så dina skor och plagg kan öka din prestation inom ditt träningsområde. I kollektionen av cykelkläder för damer hittar du aerodynamiska plagg som skyddar mot kyliga vindar och ventilerar under varma dagar. Plaggen är utformade för att du ska få optimal rörelsefrihet på cykeln och inte distraheras av att behöva rätta till kläderna. Därför är plaggen kroppsnära i sin passform och sitter skönt på plats under hela cykelturen, och i kollektionen hittar du även damcykelskor.

Cykelkläder för kvinnor

För att prestera på topp vill du ha cykelkläder för damcykling som har nära passform som inte är i vägen under ditt pass. I kollektionen hittar du bland annat tights i Alphaskin, ett material med kompressionspassform. Detta material har en kinetiks konstruktion och ger stöd till musklerna tack vare passformen. Bland cykelkläder för damer hittar du även cykeltröjor i ultralätta och stretchiga material för full rörelsefrihet och kompressionspassform i ett. Med materialet AEROREADY får du en fuktabsorberande funktion som leder bort svett från kroppen så du slipper känna dig fuktig även under varma och svettiga rundor. 

Rätt skor till mountainbikecykling för damer

Matcha dina cykelkläder för tjejer med rätt skor för att få ut så mycket som möjligt av din träning. Med skor som har extra stöttålighet runt tårna skyddar du fötterna och med sulor i Stealth® Phantom-gummi får du perfekt grepp på pedalen. Flexibla syntetovandelar gör att du bekvämt kan cykla utan motstånd från dina skor. Du hittar skor för damcykling både med låg skärning runt ankeln samt med strumpliknande ankelkonstruktion för ökat stöd utan att hindra dina rörelser. För cykling i bergsterräng eller ojämna underlag hittar du skor med stötdämpad BMX för att du ska få maximal komfort. Kombinera med adidas vadderade strumpor om du vill få extra skydd för fötterna.