alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Cykelshorts

 
[10]
Våra cykelshorts är specialdesignade med dina behov i åtanke. Praktiska fickor, en lagom längd och slitstarka material gör dem till ett självklart val när du ger dig ut med cykeln.

Cykelshorts för terrängen

Det finns två typer av cykelshorts – stretchiga, vadderade shorts för tävlingscykling och lösare, sportiga shorts för terrängcykling. Om du ska ge dig ut i terrängen och vill ha ett par shorts som tål smuts och slitage, och som dessutom har rymliga fickor så du kan fördela packningen är ett par cykelshorts precis vad du behöver. De är generellt lite längre och brukar täcka knäna precis, och deras lösa passform gör det lätt att röra sig och låter luften cirkulera fritt så du inte blir för varm.

Mångsidiga korta cykelbyxor för alla dina äventyr

Det som är så bra med våra cykelbyxor för terrängvykling är att du kan använda dem till så många olika saker. Eftersom de inte har någon vaddering passar de bra till medellånga cykelturer i terräng, men du kan också använda dem om du bestämmer dig för att parkera cykeln och vandra en bit i stället. Deras klassiska, stilrena utseende gör att de dessutom inte sticker ut om du bestämmer dig för att äta lunch på en restaurang eller gå och handla i samband med dina äventyr.

Sköt om terrängshortsen på rätt sätt

Våra cykelshorts tål visserligen tuffa förhållanden när du är ute med dem, men för att förlänga deras livslängd bör du vara snäll mot dem när du tvättar dem. Kör dem på ett skonsamt program och använd bara ett milt tvättmedel. Sköljmedel behövs inte då det sliter onödigt på materialet. Det är bäst att hänga dem på tork i stället för att köra dem i torktumlaren, då det också sliter på dem. Stäng tryckknappar och dragkedjor när du tvättar dem.