alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Cykelshorts

 
[13]

Få ultimat komfort med ett par långa cykelshorts från adidas

När du är ute och cyklar så behöver du ett par byxor som är sköna att sitta på i sadeln och som tillåter mycket rörelse när du behöver stå upp. adidas har ett stort utbud av långa cykelshorts som passar för mountainbiking, tävlingscykling och för dig som cyklar till jobbet eller skolan regelbundet. Du kan bland annat välja ett par som ger maximal rörelsefrihet så det känns lättare att trampa. De är tillverkade i slätväv i nylon och elastan och har ett material med fyrvägsstretch. Byxorna är utrustade med smarta fickor både fram och bak där du kan förvara små men viktiga tillhörigheter.

Shorts för cykling ger en torr och bekväm känsla

Med ett par sköna shorts för cykling kan du ta en paus från vardagen och ge dig ut på äventyr. Med adidas cykelbyxor kan du känna dig bekväm och torr i sadeln, oavsett vilken väg du kör. Du kan även bära ett par korta tights som är tillverkade med kompressionspassform och Alphaskin som ger bra stöd och håller dig torr och sval. Det inbyggda UV-skyddet gör att du kan känna dig säker när du cyklar i varmt väder, och tack vare Polygiene så motverkas lukt.

adidas cykelbyxor med lätt kompression och ultimat ventilation

Om du vill ha en riktigt bra cykelbyxa borde du välja ett par som är tillverkade med Alphaskin, ett baslager som är speciellt tillverkat för att du som idrottare ska få en fixerad känsla när du cyklar. De är skapade för utomhusträning och sluter om kroppen samtidigt som de ventilerar och skyddar med UV-skydd. Med hjälp av en lätt kompression får du en behaglig och stödjande känsla. Med rätt par långa cykelshorts är du redo för att utmana dig själv och ge allt i sadeln.