alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Cykelskor

 
[21]
Upptäck vårt sortiment av sköna och funktionella cykelskor för landsvägscykling och spinning. Oavsett hur du gillar att cykla har vi den perfekta skon för dig. Välj mellan tvåhåls- och trehålsinfästning.

Upplev skillnaden med rätt cykelskor

Cykling är en sport som många älskar att ägna sig åt, vare sig det är tävlingscykling, långrundor på landsvägarna i solen, terrängcykling eller spinning på gymmet. Men utan särskilda cykelskor kommer du inte så långt. Vi på adidas är stolta över vårt breda utbud av skor, och oavsett vilken gren av cykling som du ägnar dig åt har vi många modeller att välja på. En del skor har tvåhålsinmatning och andra har tre hål, så du kan anpassa skon efter dina pedaler.

Spinningskor, terrängskor och allt däremellan

Bland våra cykelskor kan du bland annat hitta modeller som är särskilt designade för terrängcykling, men också allroundskor som passar lika bra på asfalt som på grus. Dessutom har allroundskorna sköna sulor med räfflor som är perfekta om du bestämmer dig för att hoppa av cykeln och ta en promenad i skogen. Om du hellre hänger på gymmet och cyklar själv framför teven eller går på ett spinningpass är våra stilrena spinningskor perfekta. Med dem håller du automatiskt kvar fötterna på pedalerna och kan koncentrera dig på att orka hela passet.

Så tar du hand om dina skor för cykling

Hur du bäst sköter om dina cykelskor beror lite på vad du använder dem till. Skor som används inomhus till spinning blir sällan smutsiga på utsidan, men det skadar inte att impregnera dem innan du använder dem första gången för extra skydd. Däremot kan det vara trevligt att spreja dem med en skodeodorant för att undvika dålig lukt. För skor som används ute på vägarna är det bäst att vara noga med regelbunden impregnering och rengöring med en lämplig produkt för det specifika materialet.