Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Cykel Kläder

 
[64]
1 / 2
Sida:av 2

Att välja rätt cykelkläder

Cykelutrustningen ska fylla sitt syfte och sitta bekvämt. Att välja rätt utrustning kan vara skillnaden mellan en bekväm cykeltur och onödigt motstånd. Det är viktigt att du hittar rätt passform för din kropp, intensitetsnivå och de förhållanden du cyklar i.

Cykelutrustning och passform

Det finns ett samband mellan hur intensivt du cyklar och klädernas passform, och därför erbjuder adidas tre nivåer av passformer för både herr och dam:

1.      RacePlus Fit: är för cyklister som tävlar. Dessa aerodynamiska, prestationsinriktade plagg har en kompressionspassform som sitter nära kroppen som ett andra skinn. Veck och rynkor elimineras för en strömlinjeformad design som inte skaver.

2.      Race Fit: är för cyklister som cyklar för att träna. Det här är design för uthållighet som sitter nära kroppen, perfekt för långa timmar i sadeln.

3.      Sport Fit: är för cyklister som cyklar dagligen och för njutningens skull. Komfort är det allra viktigaste, och de här fritidsfokuserade modellerna har en något lösare men smal passform som bekvämt sitter nära kroppen.

Komfort i sadeln är oumbärligt för längre distanser. Cyklister har olika smak vad gäller sadelkuddens nivå av mjukhet. Därför erbjuder adidas sadelkuddar från två av de ledande och mest innovativa tillverkarna för att garantera dig komfort på cykeln.

Material för cykelkläder

Materialen är en egen vetenskap inom cykling och adidas leder vägen med sina egentillverkade fibrer, framtagna för att hålla dig sval eller varm utan onödig volym eller vikt:

1.      Climachill: är extremt ventilerande material. De håller dig sval och torr genom att snabbt leda bort fukt från kroppen.

2.      Climaheat: är material som håller inne värmen i speciella ihåliga fibrer som samtidigt leder bort fukt från kroppen så att du kan cykla och känna dig varm och torr under längre tid.

3.      Lätta stretchmaterial: erbjuder nära komfort.