alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Cykelkläder för dam

 
[38]

Cykelkläder för damer gör sadeln mer bekväm

Oavsett om du bara cyklar som en hobby, tävlar i några lopp varje år eller helt enkelt är proffscyklist är det viktigt med ordentliga damcykelkläder för att undvika onödigt skav och för att få den mest bekväma känslan i sadeln som möjligt eftersom det är lätt att spendera några timmar per dag på cykeln. Uppförsbackar är omöjliga att undvika, om du inte cyklar i Nederländerna förstås, så satsa på cykelkläder för damer som tillåter dig att svettas men som verkar fuktabsorberande så du slipper känna dig blöt för de resterande timmarna av din cykeltur. Ge dig ut och känn hur allt känns lättare i damcykelkläder.

Damcykelkläder som är anpassade för de olika årstiderna

Om det finns något som känns skönt för musklerna så är det garanterat en kompressionspassform i både tröja och byxor. Kompressionpassformen i några av våra cykelkläder för damer ger dig grymt stöd och kan till och med öka blodcirkulationen i musklerna. Med det fuktabsorberande materialet AEROREADY och de smarta välplacerade meshinfällningarna behöver du inte oroa dig över att bli blöt efter den där tuffa uppförsbacken eller från den stekande solen. Om värmen är outhärdlig bör du investera i ett par flexibla shorts med fyrvägsstretch och en fuktabsorberande t-shirt med en smart ficka att förvara de minsta sakerna i. Om det är kallt, regnigt eller snöigt är det viktigt med en tröja speciellt tillverkat i material som hjälper till att andas och hålla dig torr och varm samtidigt som du behåller din kroppsvärme. En invändig stormklaff skyddar dig även mot de kyliga vindarna och reflexdetaljerna hjälper dig att synas i mörkret så inte ens mörkret kan stoppa dig från att gå ut på en cykeltur. Ta dig tiden för en avkopplande cykeltur i sköna damcykelkläder och glöm bort vardagens alla måsten.