alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

cykelskor dam

 
[73]
1 / 2
Sida:av 2

Cykelskor för damer

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor för damer. adidas skor för damer gör inte bara avtryck med sin stil utan ligger även i framkant när det kommer till komfort. Skor från adidas har en teknisk design som hjälper dig att lyfta dina prestationer inom cykling till nästa nivå. Dina cykelskor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna det stöd de förtjänar. Alla cykelskor för damer från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – cykelskor för damer från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när cykling: .

Vi säljer cykelskor som består av läder, mockaläder och syntetläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med cykelskor från märken som Five Ten.

Vi testar ny teknologi som STEALTH i tuffa förhållanden. Vi har cykelskor i blått, beige, grått och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som de genuina atleter vi är vet vi att detaljerna gör skillnad, vare sig det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagsliv. 3-Stripes är alltid rätt för vandringen. I vårt stora sortiment hittar du skor för terräng. Framtiden börjar idag. Upptäck våra cykelskor för damer från adidas – nu är stunden inne.