alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

cykelkläder herr

 
[40]

Cykelkläder för herrar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för herrar passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. När du tränar cykling krävs viljestyrka för att nå målen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan koncentrera dig på att prestera. Cykelkläder från adidas passar perfekt och blir ett oumbärligt lagerplagg. Våra cykelkläder för herrar ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – cykelkläder för herrar från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge allt du har när du tränar cykling och vill lyfta prestationerna: cykelkläder från adidas.

Våra cykelkläder är tillverkade av nylon, polyester och återvunnen nylon. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi använder plast på ett nytt sätt och använder den som ett återvunnet material när vi tillverkar våra produkter.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med cykelkläder från märken som TERREX och Performance. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Söker du efter funktionell design och funktion som du kan lita på oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren.

Våra mest innovativa teknologier, som FORMOTION och TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. Superfunktionell teknologi som CLIMACOOL, CLIMAPROOF och CLIMACHILL utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar cykelkläder i kollektionerna AlphaSkin, RDY och Clima. Vi erbjuder cykelkläder i blått, orange, gult och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, triathlon eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Cykelkläder för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att flytta gränserna varje dag.