alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herrcykling

 
[162]
Cykling har blivit något av en svensk folksport. Att cykla är inte bara roligt och fartfyllt utan också en aktivitet som ger bra motion och aktivering för personer i alla åldrar.
1 / 4
Sida:av 4

Optimera cykelträningen i adidas specialdesignade herrcyklingsprodukter

adidas är ett märke som har en lång och gedigen tradition av att tillverka kläder och sportutrustning av högsta kvalitet. Våra herrcykelprodukter för entusiaster är naturligtvis inget undantag. Vi har den utrustning du behöver för att kunna optimera din cykelträning. Cykelutrustningen är tillverkad av de bästa materialen och har en hög funktionalitet. I många fall är textilier och andra material framtagna av återvunna restmaterial. adidas är nämligen måna om att minska sitt klimatavtryck så mycket som det bara är möjligt.

Kläder som underlättar cykling för herrar

Att cykla är en bra sportaktivitet då den är skonsam för kroppen samtidigt som den ger bra motion och en rejäl pulshöjning. Men som all träning kräver den sin man. I adidas utbud av kläder för cykling för herrar blir träningen lättare och mer njutbar. Våra cykelkläder är framtagna av duktiga designers som har både funktion och form i åtanke. Cykelkläderna har en god passform vilket gör att de sitter på plats under träningen och inte orsakar någon typ av irritation. Du skall helt enkelt inte behöva tänka på de kläder du bär under träningen utan kunna ägna all din uppmärksamhet åt cyklingen och den utmaning du står inför.

Ta hand om din utrustning

Som cyklist är det inte bara själva cykeln som behöver omvårdnad - det gör även din egen utrustning. För att dina herrcykelkläder skall behålla sin funktion och sitt utseende så länge som möjligt gäller det att ta hand om dem på rätt sätt. För att göra detta bör man följa de skötselråd som medföljer produkten vid köpet. På så sätt kommer du få ut mesta möjliga användning av dina adidas-produkter, och kunna njuta av dem under många år framöver.