alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

cykeltröja dam

 
[6]

Cykeltröjor för damer

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för damer får du perfekt stil utan att förlora dynamiken. Vi vill alla göra vårt bästa när vi ägnar oss åt vår favoritsport, cykling. Oavsett vad du har för mål, kan du känna dig bekväm med våra plagg så att du kan koncentrera dig på att prestera. Våra cykeltröjor har precis rätt stil för dig och dina behov, vilket innebär att du kan nå din individuella potential. Med dessa cykeltröjor för damer kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – cykeltröjor för damer från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när cykling: .

Våra cykeltröjor är tillverkade av polyester. Om du gillar att utmana dig själv behöver du kunna förlita dig på dina träningskläder när du behöver det som mest. Polyestermaterialet absorberar svetten från kroppen så att du förblir skönt torr och varm även under dina hårdaste träningspass.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-cykeltröjor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMAHEAT, CLIMAWARM och CLIMACHILL. Du hittar cykeltröjor i kollektionerna RDY och Clima. Vi erbjuder cykeltröjor i svart, blått, lila och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Vare sig det gäller minimalistisk sportstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. 3-Stripes är alltid rätt för triathlonet. Visa din alldeles individuella stil med cykeltröjor för damer från adidas.