alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

cykeljacka dam

 
[9]

Cykeljackor för damer

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits för damer får du oklanderlig stil utan att offra dynamiken. Hur handskas du med sviktande motivation? När du tränar cykling kommer du alltid att vara din egen värsta motståndare! Våra outfits är elastiska och följer kroppens rörelser, så att du får maximal rörelsefrihet och ingenting håller dig tillbaka när du tränar. adidas outdoorkollektioner har cykeljackor som hjälper dig att tänja på gränser och förverkliga drömmar – det spelar ingen roll om du har lämnat staden bakom dig eller navigerar livliga gator. Alla cykeljackor för damer från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – cykeljackor för damer från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när cykling: .

Polyester är ett material vi använder för att producera våra cykeljackor. Om du gillar att utmana dig själv behöver du kunna lita på din utrustning när du behöver det som mest. Polyestermaterialet absorberar svetten från kroppen så att du förblir angenämt varm och torr även under extremt intensiva träningspass.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med cykeljackor från märken som Performance. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion.

Med teknologier såsom FORMOTION är du rustad för alla lägen. Superfunktionell teknologi som CLIMAHEAT, CLIMAWARM och COLD.RDY utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar cykeljackor i kollektionerna Clima och RDY. Våra cykeljackor finns i blått.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Värdesätter du stil och funktion? Utforska vårt stora utbud med outfits för kvinnor. Oberoende av om det gäller minimalistisk atletstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Cykeljackor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att flytta gränserna varje dag.