alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Jackor

 
[709]

Jackor som skyddar och håller dig bekväm under träningen

Dessa snygga jackor från adidas håller i alla väder och står emot hård vind, väta och kyla och de tätade sömmarna blockerar vatten från att komma in. adidas har många fina RAIN.RDY-jackor som är sköna att ha när du ska träna utomhus eller gå till jobbet eller skolan. Du stänger dem smidigt med blixtlås på framsidan och en luva som värmer huvudet och skyddar ansiktet kan vara skönt att ha. Materialet är tillverkat i polyester och är speciellt anpassat för utomhusvistelser. De är dessutom väldigt lätta och enkla att bära och vika ihop eftersom de knappt tar någon plats i väskan.

En skön RAIN.RDY-jacka för alla väder

När väderprognosen utlovar mer regn än solsken är det viktigt att ha kläder som du kan lita på. En vindjacka från adidas som står emot hård blåst och samtidigt ventilerar är ett bra val för dig som är ute och promenerar mycket i naturen. Om du tycker om att jogga kan du välja en modell med extra mycket rörelsefrihet. De är även väldigt fina att använda till vardags, till exempel när du ska till skolan, jobbet eller springa ärenden på stan. En mångsidig variant som aldrig går ur tiden är värd att investera i.

Känn dig extra motiverad med en ny snygg outfit

Ibland kan soffan kännas mer lockande än promenaden, speciellt när det är kallt ute. Då kan det vara skönt att vara redo med en sportig jacka som värmer och skyddar. Med rätt kläder kommer det bli roligare att gå ut och du kommer känna dig mer motiverad till att ge dig ut i naturen. Välj mellan vindjackor och löparjackor, kläderna finns i många olika varianter och färger. Du kan välja mellan klassiska modeller och mer vågade designer som sticker ut från mängden, och du kan även mixa och matcha med adidas övriga plagg för träning.