alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Jackor

 
[1342]
Terrex Agravic 2.5-Layer Rain Jacket
Own the Run Hooded Running Windbreaker
Own the Run Jacket
Adicolor Classics 3-Stripes Coach Jacket
Next Cover-Up
Big Baffle Down Coat
SDP 2.0 Insulated Jacket
Terrex MYSHELTER Snow 2-Layer Insulated Jacket
Terrex Tech Fleece Lite Hooded Hiking Jacket
Big Baffle Down Coat
Utilitas Hooded Parka
Big Baffle Down Coat
Helionic Hooded Down Jacket (Plus Size)
Reclaim Sherpa Jacket
Adicolor Classics Trefoil Teddy Fleece Jacket
Terrex Everyhike Half-Zip Fleece Jacket
Techrock Flooce Wind Hooded Jacket
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Top
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Top
Adicolor Classics Firebird Track Jacket
Adicolor Classics Primeblue SST Track Jacket
Adicolor Classics Firebird Track Jacket
Adicolor Classics Primeblue SST Track Jacket
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Top
X-City Jacket
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Jacket
Adicolor Elongated Down Jacket
adidas by Stella McCartney TruePurpose Training Midlayer
Utilitas Hooded Parka
adidas by Stella McCartney Mid-Length Padded Winter Jacket
Adicolor SST Track Jacket
Adicolor Classics Plush Track Jacket
Beckenbauer Track Jacket
Big Baffle Down Coat
Tiro 21 Windbreaker
Faux Leather Jacket
Helionic Hooded Down Jacket
Essentials Down Parka
Beckenbauer Track Jacket
Primegreen Essentials Warm-Up 3-Stripes Track Jacket
Varilite Hooded Down Jacket
Graphics Monogram Track Jacket
Adicolor Classics Firebird Track Jacket

Jackor som skyddar och håller dig bekväm under träningen

Dessa snygga jackor från adidas håller i alla väder och står emot hård vind, väta och kyla och de tätade sömmarna blockerar vatten från att komma in. adidas har många fina RAIN.RDY-jackor som är sköna att ha när du ska träna utomhus eller gå till jobbet eller skolan. Du stänger dem smidigt med blixtlås på framsidan och en luva som värmer huvudet och skyddar ansiktet kan vara skönt att ha. Materialet är tillverkat i polyester och är speciellt anpassat för utomhusvistelser. De är dessutom väldigt lätta och enkla att bära och vika ihop eftersom de knappt tar någon plats i väskan.

En skön RAIN.RDY-jacka för alla väder

När väderprognosen utlovar mer regn än solsken är det viktigt att ha kläder som du kan lita på. En vindjacka från adidas som står emot hård blåst och samtidigt ventilerar är ett bra val för dig som är ute och promenerar mycket i naturen. Om du tycker om att jogga kan du välja en modell med extra mycket rörelsefrihet. De är även väldigt fina att använda till vardags, till exempel när du ska till skolan, jobbet eller springa ärenden på stan. En mångsidig variant som aldrig går ur tiden är värd att investera i.

Känn dig extra motiverad med en ny snygg outfit

Ibland kan soffan kännas mer lockande än promenaden, speciellt när det är kallt ute. Då kan det vara skönt att vara redo med en sportig jacka som värmer och skyddar. Med rätt kläder kommer det bli roligare att gå ut och du kommer känna dig mer motiverad till att ge dig ut i naturen. Välj mellan vindjackor och löparjackor, kläderna finns i många olika varianter och färger. Du kan välja mellan klassiska modeller och mer vågade designer som sticker ut från mängden, och du kan även mixa och matcha med adidas övriga plagg för träning.