alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Boxning

 
[15]

Var beredd i ringen med rätt utrustning för boxning

Här hittar du allt du behöver för ditt träningspass. Med allt från boxningsskor till gymväskor kommer du vara fullt beredd både för träning och match. adidas har en lång historia av att utveckla specifika produkter för boxning, och ett av de mest legendariska ögonblicken i boxningshistoria, matchen mellan Muhammad Ali och Joe Frazier 1971, präglades av adidas design då båda boxarna bar adidas skor. 3-Stripes har utan tvekan blivit en del av sportens historia och fortsätter att vara ett självklart inslag under matcher och träning. Här hittar du allt från handskar och kläder till skor och utrustning.

adidas boxningsutrustning för optimal träning

Med rätt utrustning kan du ta dig långt. Kollektionen adidas boxning har både uppenbara nödvändigheter som skor och kläder samt viktiga detaljer i form av strumpor, pannband och väskor. Vare sig du är amatör eller proffsboxare gör rätt utrustning all skillnad för din träning och komfort. Med rätt boxningsskor får du optimalt stöd för din träning, och adidas boxningsskor har en hög ankel som ger dig lätt stabilitet utan att förhindra dina rörelser. Skorna har en tunn sula vilket gör att du får bra kontakt med marken och snabbt kan reagera i ringen. Med förstärkt tåhätta har skorna en lång hållbarhet och slitstark funktion. Prydda med de klassiska 3-Stripesen längs med fotens sidor får du en legendarisk boxningsstil som ger dig motivation för matchen. Se även till att välja ett par strumpor med vadderade förstärkningar för att hålla komforten i skorna. När det kommer till träningskläder har adidas tagit fram plagg som inte är i vägen när du måste reagera på sekunden. Med högteknologiska material som leder bort fukt från huden och håller dig sval och ventilerad får du bekväma plagg som inte distraherar när du behöver vara som mest fokuserad. Packa enkelt ner din utrustning i någon av adidas väskor för att hålla koll på dina saker och få med dig allt du behöver till boxningen.