alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Boxningsskor

 
[6]

Boxningsskor som gör dig fruktad i ringen

Om du någonsin har boxat så vet du att snabbhet och smidighet är två väldigt viktiga egenskaper för att vinna i boxningsringen. Med ett par ordentliga boxningsskor kommer du snabbt bli fruktad av dina motståndare då dina fötter rör sig ännu snabbare och lättare runt i ringen, samtidigt som du får in snygga slag. Oavsett om du är en proffsboxare eller någon som boxar mot boxningssäckar och mittsar så kommer du garanterat känna skillnaden när du investerar i ett par ordentliga adidas boxningsskor. Få in den där konditionsträningen genom hundratals armhävningar, situps och hopprepshopp och gör dig redo att ta dig an motståndaren.

Skillnaden sitter i adidas boxningsskor

Att ha snabba fötter och vassa steg är ofta skillnaden mellan att förlora eller vinna i ringen. Ett par skor som är speciellt anpassade för boxning kan hjälpa mer än du tror. Det är viktigt att du alltid är lätt på fötterna samtidigt som du är stabil för att du enkelt ska kunna komma undan motståndarens slag samtidigt som du själv går in för en vinnande knock-out. Våra adidas boxningsskor kommer i meshovandelar för att låta dina fötter andas samtidigt som de håller sig torra, men även i smarta stötdämpande mellansulor i bland annat lätt EVA-material som ger optimal komfort, stabilitet och stöd. Gummiyttersulorna som kommer i Adiwear-material, för att endast nämna ett material, är speciellt anpassade för att du ska få det bästa greppet i ringen. Boxningsskorna kommer i mellanhöga modeller för att ge stöd åt fotleden. Dessutom har de en strumpliknande känsla som garanterat hjälper dig med ditt vassa fotarbete. För ännu bättre passform har vi adidas boxningsskor som kommer med skum och band på hälen som ger mer rörlighet utan att förstöra stabiliteten. Gör dig redo för att dansa runt motståndaren i ringen med dina snabba fötter.