alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Damboxning

 
[80]
1 / 2
Sida:av 2

Skor och utrustning för damboxning

adidas har tagit fram skor, kläder och utrustning specifikt för en mängd olika sporter. Olika aktiviteter kräver olika rörelser och därför behöver du utrustning som är specifikt anpassad efter din träningsform. adidas högteknologiska material och design gör att du kan få ut mer av din träning med rätt skor och utrustning. I kollektionen av utrustning för damboxning hittar du allt från boxningshandskar, skor och träningskläder som låter dig prestera på topp, och med adidas utrustning för damboxning får du ordentligt med stöd för dina rörelser under träningen.

Damboxningsskor för ordentligt med stöd i ringen

adidas skor för damboxning ger dig lätta steg för att kunna förbättra ditt fotarbete i ringen. Flexibla ovandelar gör att du kan anpassa skornas passform efter din fot så du får optimal passform och skor som hänger med i snabba rörelser. Trots skornas lätthet får du ordentligt med stabilitet tack vare skornas högra skärning och inre förstärkningar. Med tunna mellansulor och greppande yttersula får du bra kontakt med underlaget för säkra steg under både träning och match. adidas damboxningsskor kommer med klassiska 3-Stripes längs med skornas sida för en klassisk sportstil som aldrig går ur tiden. Välj ett par vadderade adidas sportstrumpor för att få extra bra passform i skorna och minska friktion.

Högkvalitativ utrustning för boxning på topp

adidas kollektion för damboxning innehåller både boxningshandskar, träningsväskor och träningskläder. För extra stöd hittar du bland annat träningskläder i alphaskin som har en skön kompressionspassform för stabilitet till dina muskler under träningspasset. För starkare slag i ringen hittar du slitstarka boxningshandskar med åtsittande passform och ordentligt med skum som absorberar stötar. Packa ner din utrustning i någon av adidas duffelväskor som ger dig ordentligt med plats för packningen samtidigt som du lätt kan organisera dina tillhörigheter för att slippa frustrerande letande i väskan.