alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

boxning kläder

 
[35]

Kläder för boxning

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits får du utsökt stil utan att offra dynamiken. I boxning tävlar vi både mot andra och mot oss själva och i de tuffaste kamperna kan materialen och passformen vara avgörande. Våra kläder är tillverkade med den teknologi som krävs så att du kan slå dina medtävlande. Våra kläder har precis rätt stil för dig och dina krav så att du kan nå din individuella potential. Alla kläder för boxning från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – kläder för boxning från adidas

Vi har utrustningen för din sport så att du blir riktigt motiverad att maximera dina prestationer när du tränar boxning: .

Våra kläder innehåller även bomull, nylon och polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns skönt vid dagens slut. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Athletics, Performance eller adidas by Stella McCartney – med adidas-kläder gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver sina egna moderegler.

Vi ser till att testa ny teknologi som TECHFIT i tuffa förhållanden. HEAT.RDY, AEROREADY och CLIMACHILL absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Supernova, AlphaSkin och Response är våra mest omtyckta kollektioner med kläder. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. Det finns kläder i lila, grönt, beige och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer och herrar. Kläder för boxning från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att uppnå dina mål varje dag.