alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Handboll

 
[79]
Ge dig ut på planen med bästa möjliga förutsättningar med adidas kläder och skor för handboll. Med produkter som är anpassade efter sportens rörelser kan du glänsa på planen med högsta komfort.

TRÄNA SOM ETT PROFFS

Bra känsla. Snygg stil. Träna bättre i adidas träningsställ.
1 / 2
Sida:av 2

Smart utrustning för handboll

adidas har inte tagit fram vilka träningsprodukter som helst, utan träningsprodukter som används av världens bästa atleter. Bland sortimentet av produkter för handboll hittar du kläder, skor och tillbehör som låter dig prestera på topp. Samtidigt får du väldesignade produkter som ger dig en ren och fräsch stil till träningen, oavsett hur svettiga och intensiva passen blir. Med högteknologiska material och genomtänkt design håller du dig alltid bekväm | adidas träningsplagg och skor. Välj dessutom bland praktiska tillbehör som isolerande vattenflaskor och justerbara kepsar som sätter pricken över i:et för din komfort.

Kläder för handbollsplanen

Bland adidas sortiment av utrustning för handboll hittar du kläder som är specifikt anpassade för de rörelser som krävs av sporten. I handboll gäller snabb reaktionsförmåga och blixtsnabba rörelseförändringar. Därför hittar du shorts och t-shirts i smala snitt för att du ska slippa material som är i vägen eller hindrar rörelserna. Med specifika kläder för handboll får du ordentligt med utrymme för axlarna och stretchig funktion på materialet så du kan prestera med säkra kast och passningar. Snabbtorkande och ventilerande material ger dig även svalka under träningen samtidigt som lösa men smala snitt ger extra ventilation.

Skor som ger dig rätt stöd

adidas skor för handboll ger dig säkra steg på planen och en bra grund för ditt spel. Yttersulor som är gjorda för inomhusplanen gör att du får smidiga steg med flexibilitet, samtidigt som skorna ger bra grepp på underlaget. Låg skärning runt ankeln ger extra rörelsefrihet samtidigt som stabila material i skinn ger stadga kring foten. För extra fjädring i hopp och skön stötdämpning vid landningar hittar du dämpande material i skornas mellansula. Kombinera med adidas sportstrumpor för skön vaddering runt fötterna som minskar friktion och skav.