Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Handboll

 
[152]
1 / 4
Sida:av 4

adidas handboll

Hitta rätt kläder för både match och träning med plagg och skor från adidas handboll. Välj adidas högpresterande material för dina träningsplagg för att du ska orka längre och kunna prestera på din allra högsta nivå. Med adidas handbollsskor får du skor som fixerar foten för ett explosivt spel. Missa inte heller detaljer som kan avgöra ditt resultat, bland annat finns adidas strumpor som ger dig bättre grepp i skorna, pannband som håller svetten borta från ögonen och handbollar för snabbt spel.

adidas handbollskor

Snabbhet avgör på handbollsplanen och dina skor ska kunna hänga med i det blixtsnabba spelet. Med skorna adidas Counterblast Bounce får du en stilren och strömlinjeformad silhuett som hjälper för snabbt spel. Skorna har en lätt ovandel för att inte förhindra dina rörelser och en stötdämpande mellansula. Yttersulan i gummi ger dig enastående grepp på inomhusytor. För ett dynamiskt spel finns även handbollsskon adidas Stabil X som fixerar foten med sin säkra passform som har en strumpliknande konstruktion. Detta ger ett följsamt stöd och en lätt känsla.

Kläder för både träning och match

Kläder från adidas handboll är framtagna för att låta dig prestera på din högsta nivå. Välj t-shirts och shorts i materialet Climacool för att orka hela träningspasset. Materialet är fuktavledande så att svett leds bort från huden och ventilerar för att du ska hålla dig sval även under svettiga pass. Under uppvärmning kan du dra på dig en huvtröja och byxor i mjuk bomullsblandning för att hålla värmen.

Tillbehör som avgör

Missa inte accessoarer från adidas handboll som kan avgöra spelet. För att få extra stötdämpning under matchen kan du använda adidas AlphaSkins vadderade ankelstrumpor. Dessa är designade med kompression i fotvalvet som ger stöd åt fötterna och bra grepp i skorna för ökad passform. För att slippa störas av svett i ögonen finns pannband med adidas originallogga.