alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Handbollsskor

 
[31]
Med adidas handbollsskor får du de bästa förutsättningarna för att glänsa på planen. Med teknologi som både stödjer dina rörelser och ger dig extra energi kan du spela på topp.

Snygga handbollsskor som ger dig bättre stöd

Ditt val av skor för träningen är kanske det allra viktigaste när det kommer till att köpa träningsutrustning. Skorna ger dig stabilitet från grunden och för att få ut det mesta av din sportutövning behöver du skor som främjar de rörelser som sporten kräver. Här hittar du adidas handbollsskor, framtagna specifikt för handbollsplanen. Med snygga designdetaljer som adidas 3-Stripes längs med skornas sida får du en klassisk sko som använts av världens främsta atleter i årtionden. Kombinera stil och funktion med adidas kollektion av skor för handboll!

Funktionella skor för handboll

adidas handbollsskor ger dig de perfekta förutsättningarna för planen. Här hittar du skor som är särskilt framtagna för inomhusplanen. Med greppmönstrade gummisulor som har non-marking funktion får du stabila steg på planens underlag utan att lämna märken på golvet. Under handbollsspelet gäller det att snabbt kunna reagera och ändra rörelseriktning och därför har adidas skor för handboll låg skärning runt ankeln för extra rörelsefrihet. Stabila sidopaneler ger fötterna stabilitet medan ovandel i mesh ger en fotnära och flexibel känsla såväl som skön ventilation. När det kommer till kast och hopp på planen ger skornas stötdämpande mellansula extra fjädring och skyddande landningar.

Var redo för matchen med adidas handbollsprodukter

Med rätt skor för din träning har du tagit det första steget mot att förbättra din prestation. Undvik att använda dina inomhusskor på utomhusunderlag för att öka skornas hållbarhet och livslängd. adidas har även ett stort sortiment av andra produkter som är specialdesignade för sporten. Kombinera dina skor med adidas ventilerande och svala handbollskläder för att vara redo för matchen från topp till tå. Med svala och flexibla material samt smidiga snitt får du full rörelsefrihet och skön ventilation under svettiga träningspass.