alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Handboll skor

 
[22]

Med ett par handbollsskor från adidas kan du ge allt på planen

Med rätt par handbollsskor från adidas är du redo att äga på planen. Med ett par lätta handbollsskor får du en stilren design med en ovandel i ventilerande mesh som ger maximal komfort. Modellen är löparinspirerad och de inbyggda TPU-fibrerna gör att du får extra bra stabilitet och tålighet. Den mittre sulan har en skön dämpning med flexibel Bounce eller Boost som gör skorna behagliga att röra sig i på planen. Handboll skor har en normal passform och ett smidigt snörningssystem som går att justera, och den yttre sulan är tillverkad i gummi och ger ett bra grepp på underlaget, speciellt på ytor inomhus.

Skor för handboll är grunden till ett explosivt spel

Dominera planen med ett par nya skor för handboll. Med adidas handbollsskor får du en nästan gränslös energi som gör att du snabbt kan ta dig fram på planen. En greppande yttre sula ger ett oslagbart grepp så du kan reagera blixtsnabbt vid snabba vändningar. Ovandelen i stretchig mesh är TPU-förstärkt och låter fötterna andas och med den åtsittande och strumpliknande passformen får du en bra grund. En perfekt komfort är oerhört viktigt när du tränar, därför är dessa skor från adidas speciellt anpassade för att du ska kunna känna dig bekväm.

adidas handboll skor är speciellt tillverkade för att ge energi

Med dessa skor för handboll får du veta hemligheterna bakom en framgångsrik prestation på planen. Med Boost får du den mest responsiva stötdämpningen du kan hitta. Du får ny energi för varje steg du tar och kan därför träna längre och hårdare än med vanliga skor. Du kommer garanterat att märka skillnaden. Dessutom är adidas skor för handboll väldigt stilrena. Du kan till exempel välja ett par i mocka med 3-Stripes som ger en ikonisk vintagelook.