alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Handbollströjor

 
[5]
Med adidas handbollströjor och träningstoppar får du både optimal rörelseförmåga i spelet och en svalkande känsla under svettiga matcher. Spela på topp och vinn matchen med funktionella träningskläder från adidas.

Handbollströjor för snabbt och intensivt spel

Med rätt träningskläder kan du fokusera på dina rörelser och lägga koncentrationen på spelet utan att distraheras av kläder som behöver justeras eller som är i vägen under träningen. adidas har tagit fasta på detta och skapat sina kollektioner genom att anpassa kläder och skor efter olika användningsområden. Här hittar du handbollströjor som är designade särskilt för handbollsplanen för att ge dig högsta komfort under spelet. Med högteknologiska material som håller dig sval och snitt som främjar dina rörelser kan du träna på topp.

Träningstoppar i högfunktionella material

De material som adidas använder för sina träningskläder håller hög kvalitet och använder den allra senaste teknologin för att förbättra ditt spel. Här hittar du träningstoppar för handboll som håller dig sval under matchen. Med material som fungerar ventilerande slipper du känna dig varm medan snabbtorkande yta gör att du slipper svettfläckar och kläder som klibbar mot huden. Detta är viktigt för dina rörelser då handbollströjor som smiter åt både distraherar dig och hindrar dina rörelser. Med rymlig skärning runt axlarna får du dessutom bästa rörelseförmåga för passningar och kast.

Var redo för intensiva pass med rätt utrustning

För att spela på topp är självförtroendet minst lika viktigt som din fysiska prestation. Med adidas handbollströjor får du en snygg stil som använts av världens främsta atleter. Välj bland tröjor i snygga mönster och färgkombinationer tillsammans med adidas klassiska designdetaljer som Badge of Sport på bröstet och 3-Stripes ränderna längs med tröjornas sida. För att vara redo för träningen kan du matcha träningstoppen med adidas handbollsshorts och handbollsskor. Du hittar även utrustning som träningsväskor, vattenflaskor och handdukar för att vara helt redo för intensiva pass på handbollsplanen.