alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Performance · Utrustning

 
[43]

Optimera din träning med sportutrustning från adidas

adidas målsättning har sedan företagets grundande varit att tillverka träningskläder och sportutrustning av högsta kvalité, och så är det än idag. Vi tillverkar och designar utrustning för en rad olika sporter och träningsformer. Utrustningen tas fram av erfarna designers med specialkunskap så att den skall underlätta och berika din träning.

Optimera din träning med personlig träningsutrustning

Att ha sin egen träningsutrustning är alltid att rekommendera. Gäller det utrustning som du bär på kroppen säger det sig självt eftersom vi alla ser olika ut och har olika kroppsliga problem. Skydd och kroppsstöd måste naturligtvis vara personliga, men det finns även annan utrustning som du med fördel kan investera i, som till exempel yogamattor, gummiband, hopprep, klubbor, racketar och mycket mer. Har du din egen sportutrustning lär du känna den och vet exakt hur du ska använda den, då blir det också lättare att slappna av och koncentrera sig helt och hållet på träningen. Dessutom kan du ju ta fram utrustningen precis när du vill och pressa in ett träningspass i ditt schema. Det blir helt enkelt större chans att träningen blir av!

Fördelarna med egen träningsutrustning

Vill du däremot träna hemma eller se till att du slipper dela utrustning med andra kan det vara en god idé att investera i sin egen utrustning. Detta har flera fördelar, inte nog med att du vet exakt vilken utrustning du har och vad den tål, du kan dessutom känna trygghet i att det bara är du som använder grejerna och det blir renligare så. Har du egen utrustning är det även upp till dig att underhålla och rengöra den. Hur du gör detta beror på vilken utrustning det rör sig om, följ de medföljande skötselråden så håller du din utrustning ren och fräsch.