alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Sporthandskar

 
[49]
1 / 2
Sida:av 2

Sporthandskar för att hålla dig fullt förberedd för träningen

Med rätt utrustning och tillbehör kan du göra stor skillnad för din träningsprestation. adidas har ett stort utbud av utrustning för olika sporter och här hittar du sporthandskar för en mängd olika sporter. Vare sig du tränar fotboll, boxning eller tyngdlyftning hittar du handskar som kan förändra hur du presterar och ge dig extra motivation för träningen. Välj bland en mängd olika modeller som inte bara har högteknologisk och funktionell design men även klassiska adidas detaljer som 3-Stripes och adidas originallogga.

Välj rätt handskar för din sport

I kollektionen av adidas sporthandskar hittar du flera fotbollshandskar, både för träning och match. Med stötdämpande funktion för handflatan och greppande yta kan du få full kontroll över bollen. Meshmaterial ger handskarna en lätt och flexibel känsla som även ger dig ventilation och svalka så du slipper svettiga händer. För boxning hittar du högkvalitativa handskar som har ergonomisk design och slitstark yta som är bra både för slag mot säcken och i ringen. I kollektionen hittar du även handskar för tyngdlyftning som ger dig extra grepp på stången och skönt skydd för handflatorna. Du hittar även fingerlösa handskar för löpning och cykling för att hålla händerna varma under kyligare träningsdagar, så här finns något för alla.

Performance handskar i snygg sportstil

adidas sporthandskar kommer i klassisk adidas design i vitt och svart med kontrasterande 3-Stripes. Du hittar även handskar i minimalistisk stil i helsvart eller häftiga mönster och neonfärgad design för en härlig färgklick. I adidas kollektion av sportutrustning hittar du även andra tillbehör som kan underlätta för din träning. Bland annat hittar du kepsar och skärmar för att hålla störande solstrålar borta från ögonen, ventilerande strumpor som ger dig ökad passform i dina träningsskor samt halsdukar och nackvärmare som är särskilt designade för bekväm och funktionell träning.