alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Sporttoppar, t-shirts och tröjor

 
[812]

Sporttoppar, t-shirts och tröjor som faktiskt passar

Vi har sporttoppar, t-shirts och tröjor, det enda du behöver göra är att välja en som passar för din favoritsport och din stil. Det är dags att du skänker dina sporttoppar, t-shirts och tröjor som bara ligger i byrån eller garderoben och samlar damm då de aldrig fungerar att använda eftersom de är för tunna, tjocka, åtsittande, lösa eller helt enkelt inte passar längre. Uppdatera sportgarderoben med sporttröjor som passar och som faktiskt blir använda och gör det med gott samvete genom att investera i någon av våra sport t-shirts skapade med återvunnet material eller organisk bomull.

Sporttröja för gamla som unga

Oavsett om du är stor eller liten, ung eller gammal, behövs alltid en ordentlig sporttröja som ger dig den rörelsefrihet du behöver för att kunna bekymmerslöst genomföra alla roliga dina aktiviteter. Om du spelar mycket sport där armarna behöver vara över huvudet rekommenderar vi en sport t-shirt med FreeLift pattern som underlättar lyftandet av armarna. Att svettas under intensiva aktiviteter tillhör vanligheterna, och därför kommer våra sporttröjor med fuktabsorberande material som hjälper dig att hålla dig torr så som AEROREADY, HEAT.RDY, smarta meshinfällningar och strategiskt placerad ventilation i de zonerna som du svettas mest. För kallare dagar rekommenderar vi någon av våra sporttröjor som kommer med COLD.RDY-material som hjälper till att stänga inne värmen så du håller dig varm. Om du är ett riktigt sportfan och har ett favoritlag bör du investera i någon av våra sport t-shirts som kommer med ditt favoritlags emblem, så du stolt kan visa upp vem som har ditt fulla stöd. Annars investera i en enklare design med någon av de ikoniska märkena 3-Stripes eller Trefoil eller gå in till framtiden och satsa på coola mönster och tryck som får vem som helst att le.