alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

grön sneakers

 
[71]
1 / 2
Sida:av 2

Gröna sneakers

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med våra skor står du alltid stadigt på jorden. Hitta den perfekta passformen. Med sneakers från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Våra gröna sneakers ger dig stil.

Sätt upp dina egna regler – gröna sneakers från adidas

Vi säljer sneakers som består av läder, läder och mockaläder.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med sneakerskollektioner som Performance, TERREX och Five Ten ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Kallt väder? Starka vindar? Steniga stigar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter.

Vi testar noggrant ny teknologi som GORE-TEX, TRAXION och STEALTH i extrema förhållanden. Mellansulan med BOOST förser dig med maxad kraft i varje steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i varje steg så att du förblir fulltankad med energi. Den progressiva designen hos adidas 4D-mellansula bygger på atletdata som inhämtats under ett antal år. Den unika nätstrukturen är gjord med en 3D-skrivare och digital ljussyntes och har därför inte endast en verkligt innovativ look, utan även förstklassig funktion. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Våra kollektioner med sneakers inkluderar NMD, Disney och Top Ten. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion. NMD förkroppsligar progressiv design och kombinerar löparstil med en urban look. Vare sig det är för sport eller fritid kan du alltid prestera på topp tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Gå din egen väg på maratonloppet, medelnivån, urban sporten eller vandringen. Våra skor lämpar sig för grusplaner, löpbanor, löpband, gator, terränger och vägar. Visa din alldeles individuella stil med gröna sneakers från adidas.