alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

rosa sneakers

 
[72]
1 / 2
Sida:av 2

Rosa sneakers

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor. adidas skor gör inte bara intryck med sin stil utan ligger även i framkant när det gäller komfort. Dina sneakers jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Våra rosa sneakers ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – rosa sneakers från adidas

Vi har sneakers som består av läder, canvas och läder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Five Ten, Performance eller Originals – med adidas-sneakers drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Kallt väder? Ruggiga vindar? Skumpiga vägar? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter.

Våra mest innovativa teknologier, som STEALTH, LIGHTSTRIKE och SUMMER., hjälper dig slå ditt personbästa. Mellansulan med BOOST bidrar med maxad kraft i varje steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer energi du använder, desto mer får du tillbaka! Mycket innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt på alla områden! Våra kollektioner med sneakers inkluderar SL, Pulseboost och Falcon. Vi kämpar för plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial. Vår NMD-kollektion förenar adidas historia med innovativ design. Vare sig det gäller kläder, skor eller accessoarer – NMD är symbolen för futuristisk streetstil. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varenda dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Finn din egen väg på triathlonet, tävlingen eller vandringen. I vårt stora utbud hittar du skor för löpbana, gata, terräng och väg. Rosa sneakers från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att flytta gränserna varje dag.