alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

blå sneakers

 
[164]
1 / 4
Sida:av 4

Blå sneakers

Du bestämmer reglerna. Inklusive vilka skor du ska ha för att ta din look till nästa nivå. Hitta din perfekta passform. Med sneakers från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Alla blå sneakers från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – blå sneakers från adidas

Vi säljer sneakers som består av läder, läder och mockaläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som TERREX, Originals eller Five Ten – med adidas-sneakers gör du inte enbart intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Regnigt väder? Ruggiga vindar? Steniga stigar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt.

Med teknologier såsom STEALTH, CLOUDFOAM och LIGHTSTRIKE är du rustad för varje situation. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer du ger, desto mer energi får du tillbaka! Mycket innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt på alla områden! Våra kollektioner med sneakers inkluderar Campus, QT och Samba. Vår NMD-kollektion kombinerar adidas historia med innovativ design. Det är samma sak för kläder, skor eller accessoarer – NMD står för framtidens streetstil. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. adidas är populärt bland atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp, terräng, triathlon, träning, tävling, urban sport eller vandring. Skor från adidas är extremt mångsidiga, oavsett om det gäller gräsplaner, inomhusplaner, löpbana, gata, terräng och väg. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra blåa sneakers från adidas – nu är stunden inne.