alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

skate sneakers

 
[59]
1 / 2
Sida:av 2

Sneakers för skejtande

adidas skokollektion har skapats med en perfekt kombination av komfort, stil och funktion. adidas skor lyfter din look till en helt ny nivå. Redo att sätta ett nytt personbästa? Skor från adidas kombinerar teknologi med stil och komfort. De ger dig boosten du behöver för att finslipa skejtandet. Dina sneakers jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Alla sneakers för skejtande från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – sneakers för skejtande från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när skejtande: .

Canvas, läder och mockaläder är tre av de material vi använder för att producera våra sneakers.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med sneakers från märken som Performance och Originals. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin utvecklat och det innebär maxad kraft i varje steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft i vartenda steg. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer energi du använder, desto mer får du tillbaka! Vi tummar inte på kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Därför utvecklar adidas nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Du hittar sneakers i kollektionerna Busenitz, TERRACE och Duramo. Oavsett om det rör sport eller fritid kan du alltid ge ditt max tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper. Vi har sneakers i vinrött, vitt, grått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Skor från adidas är extremt allsidiga, det spelar inom roll om det gäller gata och väg. Framtiden börjar nu. Skaffa våra sneakers för skejtande från adidas – nu är stunden inne.