alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

skate byxor

 
[10]

Byxor för skejtande

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits får du utsökt stil utan att offra dynamiken. När du tränar skejtande krävs uthållighet för att nå mållinjen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan koncentrera dig på att prestera. Kläder med adidas klassiska logotyp har en självklar plats i sportens värld och inom streetmodet. Våra byxor har en otvetydig Trefoil-design. Med dessa byxor för skejtande kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – byxor för skejtande från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när skejtande: .

Vi har byxor som består av bomull, nylon och återvunnen polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med byxor från märken som Originals. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Vår kollektion med byxor inkluderar Trefoil. Våra byxor finns i turkos, blått, grönt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer och herrar. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra byxor för skejtande från adidas – nu är stunden inne.