alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Skatemössor

 
[2]

Kepsar och skatemössor för skateboarding är ett måste för alla skejtare

När solen ligger på under dagen behöver du något på huvudet som skyddar mot de starka och störande solstrålarna. Här hittar du snygga kepsar och skatemössor för skateboarding, och adidas har ett stort utbud av snygga mössor som passar för alla skejtare. Med ett material i hundra procent bomull får du en skön skatekeps som sitter bra på plats på huvudet. Skärmen på dessa mössor från adidas är platt och där bak finns en bakre rem som du kan justera med ett spänne. Med en sådan här keps får du också ett fuktband i frotté och broderad Shmoofoil.

Bekväma skatemössor och skatekepsar som ger en perfekt passform

Om du vill ha en trendig retrolook på dina kepsar och skatemössor för skateboarding kan du satsa på en variant i mjuk manchester. Manchester är inte bara otroligt snyggt på byxor och jackor, utan passar även på skatemössor. Den smarta stängningen där bak gör den väldigt lätt att justera så den sitter perfekt på plats när du skejtar och visar dina tricks. Dessa skatemössor och skatekepsar är det ultimata valet för alla trogna skejtare. En snygg keps som sitter bekvämt är kanske den viktigaste delen av din utstyrsel på stan. Med rätt huvudbonad slipper du störas av solens strålar och de skyddar ditt ansikte och dina ögon.

Kepsar och mössor för skateboarding som hyllar legendaren

Du kan också välja en snygg skatekeps som hyllar den store skejtlegendaren Mark Gonzales och hans Shmoo med snygga detaljer och unika broderier. Med sex paneler som ventilerar effektivt i skön bomull och ett svettband tillverkat i mesh får du en oslagbar känsla mot huden. Med dessa sköna accessoarer från adidas är du redo för en lång dag ute på gatorna och i parken tillsammans med din skateboard.