alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

hoodie skate

 
[8]
Originals Svart 2.0 Logo Hoodie (Gender Neutral)Originals Svart 2.0 Logo Hoodie (Gender Neutral)

2.0 Logo Hoodie (Gender Neutral)

Originals

Hoodies för skejtande

Vad driver dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett komplett urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. När du tränar skejtande krävs styrka för att nå målen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan ge allt. Hoodies från adidas sitter perfekt och är ett perfekt lagerplagg. Med dessa hoodies för skejtande kommer du att vara rätt utrustad.

Skriv dina egna regler – hoodies för skejtande från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när skejtande: .

Bomull är ett material vi använder för att tillverka våra hoodies. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas kraftigt när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Originals – med adidas-hoodies drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Våra hoodies finns i grått, svart och blått.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar nu. Upptäck våra hoodies för skejtande från adidas – nu är stunden inne.