alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Skatekläder

 
[96]
1 / 2
Sida:av 2

Klä dig rätt i skatekläder från adidas

Skatemodet har blivit en stor inspiration inom modevärlden. adidas tillverkar skatekläder som följer de senaste trenderna och strömningarna inom denna kultur. Skatekläder kännetecknas av en skön och generös passform och häftiga design. Kläderna är helt enkelt framtagna för att göra ett statement – både när du står på brädan och när du inte gör det. Här hittar du allt från coola t-shirts och sköna hoodies till byxor, shorts och jackor. De flesta plaggen tillverkas av bomull och polyester och vissa av kläderna har en speciell, skateboardinspirerad, logotyp som designats av en av de skateboardåkare som sponsras av adidas.

Skateboardingkläder – ett eget mode

Skatekläder och streetwear, som det ibland också kallas, är populärare än någonsin. Denna klädstil används även av personer som inte är aktiva inom skateboard-kretsar och som själv inte åker skateboard. Skatekläder har helt enkelt blivit fullt accepterat som en modestil som inte bara är kopplad till skateboard-sporten utan något som gemene man kan bära. Därmed kan du utan problem bära dessa kläder vid alla typer av tillfällen som du möter i ditt liv. Skatestilen är dessutom väldigt avslappnad, med de ofta löst sittande plagg så du kommer utan tvekan vara bekväm när du bär skatekläder från adidas.

Gör intryck genom din stil

Skatemodet är ett perfekt mode för dig som gillar att sticka ut från mängden och som har din egen personliga stil samtidigt som du vet att du är moderiktigt klädd. Skatekläder kan utan problem också inkorporeras i andra modegenrer för att på så sätt skapa helt unika blandningar och stilar. De flesta plagg är färgglada, har stora tryck och vågade mönster. När allt detta kombineras blir detta en perfekt stil som är unik för dig som vill göra intryck med din stil, och som gillar när andra lägger märke till dig.