alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Fotbollshandskar för barn

 
[9]

Med adidas fotbollshandskar för barn får även de allra yngsta atleterna de bästa förutsättningarna för bra spel. Här hittar du handskar i olika modeller som ger barnen bra kontakt med bollen.

Predator Edge Fingersave Match Gloves
Predator Match Fingersave Gloves
X Speedportal Training Gloves
X Captain Tsubasa Goalkeeper Training Gloves

Högpresterande fotbollshandskar för barn

adidas har en stor kollektion av sportutrustning som är särskilt anpassad efter olika träningsformer och rörelsemönster. Då olika sporter kräver olika saker av sina atleter behövs specialanpassad fotbollsutrustning. Detta gäller oavsett ålder och adidas har fokuserat på att skapa lika högkvalitativ utrustning för barn som för vuxna, och därför hittar du flera modeller av fotbollshandskar för barn som ger både bra grepp på bollen och ett skönt skydd för handflatorna. Med adidas klassiska design får även de yngsta målvakterna stil på proffsnivå.

Fotbollsutrustning i högkvalitativa material

Bland adidas barnkollektioner hittar du barnfotbollshandskar i högkvalitativa material för att ge barnen lika hög kvalitet på fotbollsutrustningen som vuxna atleter. adidas fotbollshandskar för barn ger barnen bra grepp på bollen för bättre självsäkerhet på planen, där slitstarkt material och vadderade funktioner ger skön dämpning från kontakt med bollen. Med omslutande handledsband får barnen en säker och bekväm passform medan ventilerande och sköna muddar håller handskarna på plats samtidigt som barnen håller händerna svala och torra och slipper distraherande svett och klibbiga händer.

Redo för matchen med rätt fotbollsutrustning

Bland adidas kollektion av utrustning för barn hittar du inte bara fotbollshandskar för barn men även en mängd annan nödvändig utrustning för fotbollsplanen. Här hittar du bland annat träningsväskor som rymmer allt vad barnen behöver ha med sig till träningen, och med smarta fack för träningsskorna hålls hela packningen ren och torr. Se till att välja rätt träningsskor till barnen, du hittar fotbollsskor för både hårda och mjuka underlag som ger barnen flexibla och sköna steg på planen. Missa inte heller adidas fotbollsstrumpor som ger torra och svala fötter samt mindre friktion i träningsskorna.