alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vit jacka herr

 
[40]

Vita jackor för herrar

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Våra jackor har på pricken rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du får möjlighet att uppnå din personliga potential. Våra vita jackor för herrar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – vita jackor för herrar från adidas

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra jackor. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill rädda haven. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance, Originals eller Athletics – med adidas-jackor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Letar du efter funktionell design och funktion som du kan känna dig trygg med oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren. RAIN.RDY, AEROREADY och CLIMASTORM absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Tango, Clima och VRCT är våra mest välkända kollektioner med jackor. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för herrar. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Visa din alldeles unika stil med vita jackor för herrar från adidas.