alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vattentäta vinterjackor

 
[15]

Vattentäta vinterjackor

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Det finns en hel värld att utforska. adidas vinterjackor skyddar dig i alla väder – till skogs, i bergsterräng och i staden. Med dessa vattentäta vinterjackor kommer du att vara redo.

Skriv dina egna regler – vattentäta vinterjackor från adidas

Vi säljer vinterjackor som har tillverkats med nylon, polyester och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill rädda haven. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och hushåller med resurserna. Ute i alla sorters väder – du vill trots allt erövra världen! Vattentäta tyger från adidas ger även skydd och komfort i snöblandat regn.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller TERREX – med adidas-vinterjackor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Kallt väder? Ruggiga vindar? Ojämna spår? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Vi ser till att testa ny teknologi som PRIMALOFT i tuffa förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMAPROOF och RAIN.RDY lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med vinterjackor inkluderar MyShelter, Clima och RDY. Vi har vinterjackor i grått, blått och grönt.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Längdskidåkning, utförsåkning, snowboardåkning eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra just det. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra vattentäta vinterjackor från adidas – nu är stunden inne.