alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Skidjackor för herr

 
[6]

Skidjackor för herrar från adidas för bättre skidturer

När man är ute och åker skidor är det så klart viktigt att man håller sig varm och torr, men även att ens kläder inte stänger in fukt så man blir svettig. Det är också viktigt att jackan är bekväm och sitter bra mot kroppen så du kan röra dig fritt i backen. Den ultimata skidjackan är den du knappt märker av att du har på dig när du susar omkring på skidorna eller snowboarden. Det är så vi på adidas har tänkt när vi har designat från skidjackor för herrar. Förutom att få dig att se snygg och sportig ut bör de kännas som en förlängning av dig och din personliga stil. Vi vill att du ska se fram emot att sätta på dig din herrskidjacka varje gång du ger dig ut i pisten. Alla våra skidjackor fungerar även utmärkt för andra aktiviteter såsom vandring eller snöbollskrig med familjen.

Skaffa en skidjacka för herrar med smarta finesser

När vi har tagit fram modellerna på denna sida har vi försökt tänka ett steg längre och skapa plagg som både gynnar dig och vår planet. Exempelvis är många av dem gjorda av återvunnen polyester där man har räddat plast på stränder och dylikt från att hamna i haven. Och när miljön vinner, då vinner också du! Vi har också funderat ut smarta lösningar för att göra din skidresa lättare. Till exempel är ett antal av våra skidjackor väldigt lätta och går att vika ihop till en liten väska genom att stoppa in hela jackan i sin egen ficka. Detta är perfekt både när man packar sin resväska och när man ger sig ut på vandring utan att vara säker på om man behöver ha på sig en jacka! Smart va?