alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Skidjackor för damer

 
[10]
Dam TERREX Vit Terrex DSV Climaheat Down JacketDam TERREX Vit Terrex DSV Climaheat Down Jacket

Terrex DSV Climaheat Down Jacket

Dam TERREX

Dam TERREX Vit DSV Parley Three-Layer JacketDam TERREX Vit DSV Parley Three-Layer Jacket

DSV Parley Three-Layer Jacket

Dam TERREX

Dam TERREX Grå Terrex DSV Inmotion Winter JacketDam TERREX Grå Terrex DSV Inmotion Winter Jacket

Terrex DSV Inmotion Winter Jacket

Dam TERREX

Håll värmen och rörelsefriheten i skidjackor för damer

När det börjar bli dags att ta sig ut i backarna är det kul att shoppa en ny och fin skidjacka. adidas har många praktiska skidjackor för damer som både värmer och står emot vind och väta. När det ska packas resväskor inför skidresan kan det vara en fördel att ha en jacka som inte väger för mycket eller tar upp onödig plats i resväskan. En smidig dunjacka från adidas är ett oslagbart alternativ. Stoppningen i dunjackorna består av anddun och fjädrar och den normala passformen ger en rak och fin siluett medan den höga halsringningen värmer skönt om halsen. Skidjackor för damer har också praktiska fickor och sköna luvor, och det här sortimentet är fullpackat med sköna och tidlösa klassiker. Om du hellre skippar jackan och satsar på en väst finns det alternativ även för dig. En isolerande väst blir ett väldigt skönt yttre lager som värmer där det behövs som mest.

Ny säsong och dags för en ny damskidjacka

När du sportar och åker skidor behöver du en rejäl outfit som står sig mot kyla och vind men samtidigt leder bort svett. Ett stretchigt material med vattenavvisande isolering är att föredra så du kan ta ut svängarna ordentligt i skidspåret. De täta sömmarna håller inne värme och gör att fukt leds ut. En skidjacka för damer från adidas är ett väldigt populärt val för de som vill fortsätta vara aktiva utomhus även i kyligare temperaturer.

Jackorna är utformade för fysiska aktiviteter utomhus

Dessa damjackor är perfekta för skidåkning men kan även användas vid jogging och annan utomhusträning. Eftersom de är anpassade för fysiska aktiviteter är de ett bra val för dig som älskar frisk luft och att vara ute i naturen. Det stretchiga materialet och den tidlösa designen gör skidjackorna till ett populärt val för de som vill leva en aktiv livsstil.