alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollsskor för mjukt underlag (SG)

 
[19]
Yttersulan för mjukt underlag är designad för att gräva djupt i våta och ojämna underlag, för optimal kontroll och bra grepp. Några av de långa och lätta aluminiumdobbarna kan tas bort från sina förstärkta höljen.

adidas fotbollsskor för gräs

När det kommer till fotboll är dina skor avgörande. Vilken sko du ska välja beror först och främst på vilket underlag du ska spela på. adidas fotbollsskor för gräs och mjuka planer ger dig grepp på underlaget med hjälp av skornas dobbar. Här hittar du flera modeller med dobbar som passar för olika typer av spel på gräs. Välj mellan lätta skor som ger dig snabba steg eller skor vars yta och konstruktion ger dig ökad kontroll över bollen och mer precision för dina dribblingar och fintar.

adidas Predator för maxad precision

adidas Predator ger dig möjligheten att dominera på fotbollsplanen när det kommer till precision i ditt fotarbete. Med en stickad ovandel i adidas Primeknit som omsluter foten får du en säker fixering kring ankeln. Dessutom greppar bollen på det strukturerade överdraget för att du ska få full kontroll över både passningar och tillslag. adidas fotbollsskor för gräs kommer med dobbar som ger dig bra grepp på det mjuka underlaget.

adidas Nemeziz för flexibel passform och stabilitet

Modellerna på adidas Nemeziz-skor kommer med en stretchig ovandel som anpassar sig efter fotens form för att ge en fixerad passform med stabilitet. Tack vare en delad yttersula får du flexibilitet vid vändningar och vridningar i dina steg. Det flexibla Torsion System ger stöd och stabilitet åt snabba ändringar i riktning när du är ute på planen. Skornas dobbar ger dig dessutom bra fäste på mjuka underlag för att du ska kunna prestera så bra som möjligt ute på planen.

Styr spelet med fotbollskorna adidas Copa

Bland adidas fotbollskor för gräs hittar du adidas Copa-modeller som har en ovandel i mjukt läder med sömmar som ger dig bättre bollkontroll och fäste. Med ett skaft i mesh får du en omslutande passform som låter skon fixera foten under spelet. Med dessa skor ser du till att få sista ordet under matchen!