alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grusskor

 
[50]
1 / 2
Sida:av 2

Behåll kontrollen med grusskor med rätt egenskaper

När du spelar fotboll är det oerhört viktigt att du har skor med sulor som är särskilt framtagna för underlaget du spelar på. Inomhusplaner, naturgräs, konstgräs och grus kräver olika typer av sulor för att du ska få rätt grepp. Våra grusskor har många små dobbar som ger dig bra grepp så du inte slirar i gruset precis när du får en målchans. Dessutom har de mer dämpning än många andra skor eftersom grusplaner är hårda att springa på. En del av skorna har även en förstärkt tåhätta eftersom tån annars kan slitas snabbt i gruset, och skorna kan även fungera på hårda konstgräsplaner.

Testa turf boots utan snören för en naturlig känsla

Skosnören är praktiska, men ibland kan de vara i vägen när du spelar fotboll. Därför har många av våra grusskor inga skosnören, ovandelen är i stället tillverkad i ett stretchigt material som omsluter foten och ger dig stabilitet och flexibilitet utan några som helst snören. Designen omdefinierar hur ett par turf boots egentligen ska se ut och ger din outfit en oväntad twist som motståndarlaget kommer bli avundsjuka på. En del av skorna har en ovandel i mesh vilket gör dem svala och bekväma även när det är varmt ute.

Sköt om dina fotbollsskor och rengör dem på rätt sätt

Grusskor får stå ut med en hel del damm och smuts, och även regn om vädret inte är på din sida. Därför är det viktigt att regelbundet impregnera skorna och rengöra dem med en skumrengöring och mjuk trasa. Köp alltid skovårdsprodukter som är avsedda för skornas material.