alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Multi Ground fotbollsskor

 
[13]

Var redo för matchen med Multi Ground fotbollsskor

Att ha rätt skor för din träning är A och O för att kunna prestera på topp. Med rätt skor får du maximal komfort och passform vilket gör att du inte behöver justera eller distraheras under spelet. För fotbollsplanen gäller det även att ha rätt skor för underlaget. Med ett par Multi Ground fotbollsskor får du skor som passar både för gräs och konstgräs. Här hittar du olika modeller för dessa underlag som fokuserar på olika typer av spel och behov. Dominera spelet på planen med ett par skor som låter dig dribbla bort motståndarna och ger dig perfekta förutsättningar för att flyga fram på planen. 

Välj rätt modell bland fotbollsskor för gräs och konstgräs

Bland adidas kollektion av Multi Ground fotbollsskor hittar du olika modeller som passar för olika typer av spel. För att få rena tillslag under matchen kan du välja ett par snörlösa fotbollsskor som har en slät ovandel. Låg skärning runt ankeln låter dig få full rörelsefrihet under matchen medan en omslutande och fotnära passform fixerar foten utan att ge onödig volym eller klumpiga steg. Om du vill ha mer stöd för anklarna hittar du modeller med en strumpliknande passform som går upp över ankeln. Detta stabiliserar samtidigt som dina rörelser inte förhindras. För att få full kontroll över bollen i närkamper hittar du skor med textur eller gummiöverdrag på fotens ovandel.

Maximal komfort för spel på topp

Med rätt fotbollsskor får du de bästa möjligheterna att dominera spelet på planen. Men i adidas kollektioner hittar du även annan utrustning som låter dig prestera på topp. Kombinera dina fotbollsskor för gräs och konstgräs med fotbollsstrumpor som har en kompressionspassform. Detta ger dig extra stöd till fötterna och anklarna. adidas fotbollsstrumpor låter dig dessutom få bra grepp i skorna för att motverka glid och friktion som annars leder till skavsår.