alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Fotbollsskor för gräs

 
[199]
Med sina speciella, gjutna dobbar så presterar fotbollsskor för hårda underlag bra på torra och fasta ytor med kort konstgräs, men de klarar också av en del fukt. De passar perfekt under vår och sommar utomhus.
1 / 5
Sida:av 5

Dribbla bort motståndarna med fotbollsskor för gräs

För att glänsa på planen behöver du fotbollsskor som är anpassade efter det underlag du spelar på. adidas fotbollsskor för gräs har dobbar som passar för just mjuka gräsunderlag så du får ordentligt med fäste och säkra steg. Med rätt fotbollsskor för gräs kan du flyga fram på planen och dribbla bort motståndarna med full kontroll över bollen. adidas har flera olika modeller för fotbollsskor som passar för olika typer av spel. I snygga färgkombinationer och med smarta designlösningar får du skor som låter dig prestera bättre i full komfort.

Fotbollsskor med dobbar för olika typer av spel

I adidas kollektion av fotbollsskor med dobbar hittar du skor som är anpassade efter olika typer av spel. Här hittar du bland annat de klassiska Predator-fotbollsskorna för gräs som har en omslutande passform som följer med i varje steg och ger dig smidig kontroll över bollen. Välj ett par skor med gummiförstärkning på framfoten för att få extra bra grepp på bollen i närkamper och för precisa sparkar och passningar. Skor med slät ovandel utan snörning ger dig en strömlinjeformad silhuett för snabba steg och rena tillslag. Låga skaft gör att du får rörelsefrihet för fötterna medan tunna ovandelar i högteknologiska material samtidigt ger stöd till fötterna för en fixerad känsla. Om du vill ha extra stöd för anklarna hittar du skor med en strumpliknande konstruktion som går högre upp på anklarna utan att förhindra dina rörelser.

Maximera ditt spel med rätt tillbehör

Genom att vara fullt utrustad för din träning kan du maximera dina pass och prestera på topp. Rätt skor är A och O för att dominera på planen, men i adidas kollektioner hittar du även annan nödvändig utrustning för ditt spel. Kombinera till exempel dina fotbollsskor med adidas fotbollsstrumpor som ger dig torra och svala fötter och optimal passform i skorna. Med rätt strumpor slipper du glid och friktion i skorna som annars kan leda till skavsår.