alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

blå fotbollsskor

 
[49]
1 / 2
Sida:av 2

Blå fotbollsskor

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor. adidas skor gör inte bara avtryck med sin stil utan är också innovativa när det gäller komfort. Inget avstånd är för stort, ingen motståndare för stark. När du spelar fotboll ger skor från adidas bästa möjliga komfort i varje rörelse när du och ditt lag spelar för att vinna. Fotbollsskor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Med dessa blåa fotbollsskor kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – blå fotbollsskor från adidas

Du siktar på att vinna matchen. Med accessoarer och fotbollskläder från adidas kan du prestera bättre på planen: fotbollsskor från adidas.

Läder, syntetläder och textil är tre av de material vi använder för att producera våra fotbollsskor.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-fotbollsskor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som återger energin som du har använt. Du hittar fotbollsskor i kollektionerna X, Copa och Predator. adidas är populärt bland atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. I vårt breda utbud hittar du skor för grus, fasta gräsplaner, hårda gräsplaner, mjuka gräsplaner, inomhusplaner, konstgräs och flerfunktionell mark. Blå fotbollsskor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att flytta gränserna varje dag.