alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

blå skor herr

 
[161]
Pris
229 kr - 4 499 kr
2294499
1 / 4
Sida:av 4

Blå skor för herrar

Allt du behöver hittar du i adidas skokollektion för herrar. Med adidas skor för herrar är du ständigt först med de senaste trenderna. Dina skor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna det stöd de förtjänar. Med dessa blåa skor för herrar kommer du att vara rätt utrustad.

Sätt upp dina egna regler – blå skor för herrar från adidas

Våra skor har tillverkats av läder, mockaläder och syntetläder.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med skor från märken som Five Ten, TERREX och Performance. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Regnigt väder? Ruggiga vindar? Skumpiga vägar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter.

Våra mest innovativa teknologier, som PUREMOTION, CLOUDFOAM och GORE-TEX, hjälper dig slå ditt personbästa. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energi från varje steg. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg och håller dig fulltankad med energi. Vi tummar inte på kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Du hittar skor i kollektionerna Predator, Yung Series och Retroset. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen. NMD-kollektionen är en sammanför av adidas historia och innovativ design. Vare sig det är skor, kläder eller accessoarer – NMD står för framtidens streetstil. Vare sig det är för sport eller fritid kan du alltid ge ditt max tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Det spelar ingen roll om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män kan hjälpa dig i alla situationer. Bassäng, maratonlopp, terräng, strand, triathlon, urban sport eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra exakt det. Våra skor lämpar sig för grus, grusplaner, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, konstgräs, löpbanor, löpband, flerfunktionella marker, gator, terränger och vägar. Visa din alldeles unika stil med blå skor för herrar från adidas.