alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

blå skor dam

 
[141]
Pris
149 kr - 2 949 kr
1492949
1 / 3
Sida:av 3

Blå skor för damer

Med adidas skor för damer kombinerar du stil med sport och fritid. adidas skor för damer gör inte bara intryck med sin stil utan ligger även i framkant när det kommer till komfort. Skor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Med dessa blåa skor för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Skriv dina egna regler – blå skor för damer från adidas

Läder, läder och mockaläder är tre av de material vi använder för att producera våra skor.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med skor från märken som TERREX, Originals och adidas by Stella McCartney. Letar du efter funktionell design och funktion som du kan lita på i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt.

Våra mest innovativa teknologier, som LIGHTSTRIKE, CLOUDFOAM och GORE-TEX, hjälper dig slå ditt personbästa. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft steg efter steg steg och håller dig fulltankad med energi. Vi tummar inte på kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Du hittar skor i kollektionerna Pulseboost, TERREX Speed och Solar. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – vare sig det gäller skor, kläder eller accessoarer. Skapa en urban look med löparstil. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion. Vare sig det är för sport eller fritid kan du alltid nå resultat tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Är stil och funktion viktigt för dig? Utforska vårt stora sortiment med outfits för kvinnor. Oavsett om det gäller minimalistisk sportstil eller spektakulära uppdateringar av autentisk adidas-design så har vi något för dig. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt bassängen, maratonloppet, terrängen, stranden, triathlonet, träningen, tävlingen eller vandringen. Skor från adidas är extremt flexibla, det spelar inom roll om det gäller grus, grusplaner, fasta gräsplaner, hårda gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, konstgräs, löpbana, löpband, flerfunktionell mark, gata, terräng och väg. Framtiden börjar idag. Skaffa våra blåa skor för damer från adidas – nu är stunden inne.