alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

träningsskor barn

 
[94]
1 / 2
Sida:av 2

Träningsskor för barn

adidas skokollektion för barn har skapats med en optimal kombination av stil, komfort och funktion. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Barn och ungdomar har en egen personlighet och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential från start. Hitta den perfekta passformen. Med träningsskor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Våra träningsskor för barn kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – träningsskor för barn från adidas

Läder, mockaläder och syntetläder är tre av de material vi använder för att producera våra träningsskor.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-träningsskor gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Våra mest innovativa teknologier, som CLOUDFOAM, LIGHTSTRIKE och ADIFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världens scener – skor från adidas är hyllade i hela världen och är ett tydligt statement. Våra kollektioner med träningsskor inkluderar adilette, Essentials och Advantage. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. adidas är populärt bland atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov. Våra träningsskor finns i orange, rosa, grönt och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Barn gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för barn har designats för självförtroende och komfort. Våra skor lämpar sig för inomhusplaner, gator, terränger och vägar. Träningsskor för barn från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att sätta nya mål varje dag.