alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ultraboost Light

Episk energi. Lättast någonsin.

Ultraboost · Löpning

 
[56]

Ultraboost Light. Vår lättaste någonsin.

Ultraboost Light är gjord med 30 % lättare BOOST-material och hundratals BOOST-kapslar för episk energi i varje steg. Med mjuk BOOST-dämpning och adidas innovativa LEP torsion system ger Ultraboost Light komfort, stötdämpning och respons under varje löptur.
Image of woman running outdoors wearing Ultraboost Light shoes.
Image of man running outdoors wearing Ultraboost Light shoes.
Image of quote on light blue background surrounded by floating BOOST capsules.

Den här skon ger en tydlig energiåtergivning. Det är den bästa Ultraboost jag någonsin provat. Nu är den en del mina löparträningspass varje vecka!

Caio Bellentani, adidas Runners-kapten – São Paulo

1 / 2
Sida:av 2