alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ultraboost löparskor

 
[29]

UPPLEV ULTRABOOST, SKORNA MED LÖPNING I SITT DNA

adidas Ultraboost löparskor är från grunden designade för att ge dig som löpare de bästa möjliga förutsättningarna, oavsett om du ska springa ett långt terränglopp eller bara ta ett varv runt kvarteret. Yttersulorna ger dig ett oslagbart grepp oberoende av underlag och väder. De avancerade och ultralätta mellansulorna absorberar kraften från varje steg och omvandlar det till energi framåt. Överdelen omsluter din fot och ger dig maximal komfort och stabilitet på både korta och långa löprundor. adidas Ultraboost löparskor är helt enkelt skorna som redan från början är framtagna med löpare i åtanke.

MATCHA DIN STIL MED ULTRABOOST LÖPARSKOR

Som en av adidas flaggskeppskollektioner bjuder utbudet av Ultraboost löparskor på något för alla. Utforska de många färgkombinationerna och modellerna för att hitta det perfekta paret för dig. Från klassisk helsvart till spännande färgglatt och allting däremellan. Hitta de senaste modellerna av adidas Ultraboost löparskor för dam eller herr. Oavsett om du är en veteran som har löparbanan som ditt andra hem eller är ny inom löpning så finns här modeller som är redo att ta din löpträning till nästa nivå.

UNIKA STILAR OCH KOLLABORATIONER

Utbudet av Ultraboost löparskor förnyas ständigt med nya modeller, skosläpp i begränsad upplaga och kollaborationer. Ett långvarigt och fruktbart samarbete är bland annat det mellan adidas och Stella McCartney, som har resulterat i mängder av populära Ultraboost löparskor för dam. Kollaborationen står för några av de mest unika modellerna och färgkombinationerna, som är omöjliga att missa, och passar lika väl på löprundan som på stan. Utforska sortimentet och glöm inte att titta in med jämna mellanrum för att upptäcka spännande nyheter.

0

0