alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ultraboost skor

 
[51]
1 / 2
Sida:av 2

Få extra energi i stegen med innovativa Ultraboost skor

adidas Ultraboost 21 skor står i en klass för sig. Byggd för både energigivande steg och ökad prestation har linjen Ultraboost kombinerat högteknologi med prestationsökande passform. Skornas flexibla och mjuka ovandel är gjord i 3D-stickning som ger dig maximal komfort och en fotnära passform som följer med i dina rörelser. Runt mellanfoten har skorna en motion weave-konstruktion som ger perfekt balans mellan stöd och flexibilitet. Med energiåtergivande och stötdämpande Boost i mellansulan, gjord av sammanfogade polyuretankapslar, får du extra energi i stegen för att prestera på topp. Med 6% mer Boost och en ännu mer responsiv design ger adidas Ultraboost 21 dig den extra energin du behöver för att nå längre.

Ultraboost skor för olika typer av löpning

adidas Ultraboost skor passar både för långa och korta löprundor. Med sin formgjutna häl får du stöd för hälsenans naturliga rörelser medan strumpliknande passform i Primeknit gör skorna flexibla. Den stickade ovandelen sitter åt som en andra hud som ger både stöd till foten och en lätt och följsam känsla. Ultraboost skor kommer med greppande yttersulor som gör att du kan springa även på hala underlag. Med modeller gjorda av återanvänt plastavfall som samlats upp på världens stränder och kustremsor hjälper du även till att hålla haven rena.

Både design och funktion i centrum

Med adidas Ultraboost skor får du både högpresterande löparskor, komfort och snygg design. De olika skomodellerna kommer i mängder av olika designer och utformningar. För en sofistikerad stil hittar du skor med stickad ovandel och mellanfot och sula i helsvart eller helvitt. För en färgklick kan du välja ett par skor i kontrasterande neonfärger med blockdesign eller ett par helröda eller helrosa skor. Ultraboost skor kommer även i milda pastellfärger och mellanfoten är prydd av de klassiska 3-Stripes.