alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Baby gym och träning

 
[162]
1 / 4
Sida:av 4

Kläder och utrustning för barnträning och baby gym

Barnen är aldrig för små för att bekvämt utforska världen och sportiga aktiviteter! Med adidas kollektion av kläder för barnträning och baby gym kan även de allra minsta hålla högsta komfort och rörelsefrihet under sina lekar. Kollektionen innehåller funktionella och bekväma plagg för gym och träning samt funktionell utrustning som ryggsäckar och gymskor. Med högteknologiska funktioner och högkvalitativa material kan all fokus ligga på rörelse utan distraktion och friktion av kläder och skor. Välj bland gymset och mjukiskläder för alla storlekar.

Baby gym-kläder och småbarns träning

I adidas kollektion av baby gym-kläder hittar du praktiska set som innehåller matchande toppar och byxor. Här hittar du bland annat matchande t-shirts och shorts med Musse Pigg-tryck för bekväma och roliga sommardagar. Du hittar även set för småbarnsträning innehållandes mjukisbyxor och hoodietröjor, perfekta för uppvärmning och vila. För en klassisk sportstil finns adidas ikoniska track suits i juniorstorlekar. Dessa kommer i en mängd olika färger med de kända 3-Stripes längs med ärmar och byxben. Matcha med sköna träningsskor som ger både stöd till växande fötter och energigivande stötdämpning för lek hela dagen. Med tåliga sulor och slitstarka material håller skorna för flera säsonger.  

Användbara accessoarer och tillbehör för baby gym

I adidas kollektion för baby gym hittar du en mängd praktiska accessoarer och tillbehör. Bland annat finns ryggsäckar som rymmer både träningskläder och skolböcker. Med smarta och enkla fack kan barnen lätt organisera sin packning och hitta det de behöver. Andra tillbehör som är roliga är strumpor i olika färger som ger skön komfort och minskat skav i skorna. Välj mellan roliga mönster och färgkombinationer för en färgglad detalj till outfiten. För soliga dagar hittar du även bekväma kepsar som håller störande solstrålar borta från ögonen. Med fuktavledande material är kepsarna även sköna och svalkande att bära.