alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketskor Barn

 
[30]
Med adidas basketskor i juniorstorlekar får även de allra yngsta atleterna de bästa förutsättningarna för att förbättra sitt spel. Med stötdämpande skor som både skyddar och ger extra energi kan barnen flyga fram på planen.

Flyg fram på planen med basketskor i juniorstorlekar

adidas har alltid satt rörelse i fokus för sin design och du hittar därför skor som är särskilt anpassade efter olika sportutövningar. Detta gäller inte bara för herr- och damskor men även för barnskor. Här hittar du basketskor i juniorstorlekar som håller samma höga kvalitet som adidas standardmodeller. Bland basketskor för juniorer hittar du klassiska adidas modeller i mindre storlekar men med samma teknologi och design. Med de klassiska adidas 3-Stripes längs med skornas sidor får barnen en tidlös look som använts av atleter i årtionden. Välj bland klassiska svart-vita träningsskor och härliga mönster och neonfärger framtagna särskilt för juniorkollektionen.

Högteknologiska basketskor för barn

Klassiska modeller från adidas basketkollektioner finns även som basketskor i juniorstorlekar. I de allra minsta storlekarna har skorna anpassats med kardborreknäppning istället för snörning för att vara enkla för barnen att ta på och av. Annars håller skorna samma standard som i vuxenstorlekarna. Här hittar du basketskor med hög skärning runt ankeln för extra stöd vid hopp och rörelseförändringar på planen. Du hittar även både skor med sulor anpassade för inomhusplaner för bra grepp på underlaget samt basketskor för barn som passar bra att använda på lekplatsen eller utomhusplanen. Stötdämpning i mellansulan skyddar vid landningar och ger extra fjädring vid hopp.

Förbered barnen för basketplanen med rätt utrustning

I adidas basketkollektion för barn hittar du all utrustning barnen kan tänkas behöva för sin träning såväl som lek. Här hittar du även baskettröjor och basketshorts i sköna ventilerande material som gör att barnen håller sig svala under spelet och kan fokusera på matchen. Du hittar även utrustning som basketbollar i olika storlekar. Här finns både basketbollar i standardstorlekar samt mindre storlekar som fungerar bra för träning och för mindre barn.