alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

basketskor junior

 
[57]
1 / 2
Sida:av 2

Basketskor

adidas skokollektion har skapats med en optimal kombination av stil, komfort och funktion. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Inget avstånd är för stort, ingen motståndare för stark. När du spelar basketboll ger skor från adidas bästa möjliga komfort i varje rörelse när du och ditt lag siktar på seger. Basketskor från adidas skyddar fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Våra basketskor kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – basketskor från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge allt du har när du tränar basketboll och vill lyfta prestationerna: basketskor från adidas.

Våra basketskor är tillverkade av läder, syntetläder och textil.

Med våra märken står du i centrum

Med basketskorskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva.

Våra mest innovativa teknologier, som CLOUDFOAM och LIGHTSTRIKE, hjälper dig att höja prestationerna. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg så att du förblir fulltankad med energi. Harden, Classics och Essentials är våra mest omtyckta kollektioner med basketskor. Vi erbjuder basketskor i blått, svart, rött och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för herrar, damer och barn. Basketskor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att sätta nya mål varje dag.