alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

svarta skor barn

 
[242]
Stan Smith Shoes
OZWEEGO Shoes
Ozelle Running Lifestyle Elastic Lace with Top Strap Shoes
Gazelle Shoes
Gazelle Shoes
NMD 360 Shoes
NMD_R1 J
FORUM LOW C
FORUM LOW EL I
Terrex Trailmaker High COLD.RDY Hiking Shoes
Terrex Winter Mid Boa Hiking Shoes
Adilette Shower Slides
Samba OG Shoes
Terrex Snow CF Winter Hiking Shoes
Deportivo Indoor Shoes
adidas x LEGO® Winterplay Boots
Copa Sense.3 Indoor Sala Boots
Fortarun All Terrain Cloudfoam Sport Running Elastic Lace and Top Strap Shoes
Tensaur Sport Training Hook and Loop Shoes
Terrex Trailmaker RAIN.RDY Hiking Shoes
adidas x LEGO® Winterplay Boots
NMD 360 I
adidas x LEGO® Sport Pro Shoes
Racer TR21 Shoes
Grand Court Lifestyle Court Elastic Lace and Top Strap Shoes
Terrex Climawarm Snowpitch Winter Shoes
Tensaur Run Shoes
NMD 360 Shoes
Terrex Agravic Boa Mid RAIN.RDY Hiking Shoes
Tensaur Sport Training Hook and Loop Shoes
Adilette Aqua Slides
Terrex Trailmaker Mid RAIN.RDY Hiking Shoes
Tensaur Run Shoes
NMD_R1 Refined Shoes
FortaRun Sport Running Elastic Lace and Top Strap Shoes
FortaRun All-Terrain Cloudfoam Sport Running Elastic Lace and Top Strap Shoes'
Grand Court Lifestyle Hook and Loop Shoes
Tensaur Sport Training Lace Shoes
EQ21 Run 2.0 Bounce Sport Running Elastic Lace with Top Strap Shoes
Grand Court Lifestyle Tennis Lace-Up Shoes
Advantage Court Lifestyle Hook-and-Loop Shoes
Cross Em Up 5 K Wide
ZX 22 Shoes
1 / 6
Sida:av 6

Svarta skor för barn

adidas skokollektion för barn har skapats med en perfekt kombination av komfort, stil och funktion. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Som barn är det viktigt att sport är kul – oavsett om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och unga längs vägen mot nya personbästa. Skor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Med dessa svarta skor för barn kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – svarta skor för barn från adidas

Canvas, läder och mockaläder är tre av de material vi använder för att tillverka våra skor.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med skor från märken som Performance, Originals och TERREX. Snö och regn? Ruggiga vindar? Skumpiga vägar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Med teknologier såsom GORE-TEX, LIGHTSTRIKE och ADIWEAR är du rustad för alla lägen. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin utvecklat och det innebär maxad kraft steg efter steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning är någonsin tidigare för att ge maxad kraft steg efter steg. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på planen och andra platser där det krävs. Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Våra kollektioner med skor inkluderar XPLR, U_Path och Duramo. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – det är samma sak för kläder, skor eller accessoarer. Skapa en urban look med löparstil. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. Oberoende av om det är för sport eller fritid kan du alltid nå resultat tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för barn. Det är aldrig för tidigt att börja. De utmärkande adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. Bassäng, strand eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra just det. Skor från adidas är extremt mångsidiga, det spelar inom roll om det gäller grus, fasta gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, flerfunktionell mark, gata, terräng och väg. Visa din alldeles personliga stil med svarta skor för barn från adidas.