alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

röda skor barn

 
[21]

Röda skor för barn

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor för barn. adidas skor för barn imponerar inte bara med sin stil utan ligger även i framkant när det kommer till komfort. Barn och unga är självsäkra och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential redan från första början. Dina skor jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Alla röda skor för barn från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – röda skor för barn från adidas

Läder, syntetläder och textil är tre av de material vi använder för att producera våra skor.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med skor från märken som Originals och Performance. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Med teknologier såsom CLOUDFOAM är du rustad för alla situationer. 3MC, Predator och Marvel är våra mest välkända kollektioner med skor. adidas är populärt bland atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för barn kan du höja ribban och ha kul. Nästa generations ”sneakerheads” ligger redan i startgroparna. Alla som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma när de gör det. Det är här våra kollektioner för barn kan ge det lilla extra! Bassäng eller strand – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra exakt det. Våra skor lämpar sig för grus, fasta gräsplaner, inomhusplaner, gator, terränger och vägar. Röda skor för barn från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att uppnå dina mål varje dag.